TENTANG KAMI
sofinah now you see me
TAWARAN KAMI

Kami menawarkan perkhidmatan mereka bentuk gambar ucapan anda menggunakan gambar anda sendiri atau tidak seperti ucapan hari lahir, perkahwinan, dan sebagainya. Selain itu menawarkan perkhidmatan melukis potret kartun wajah anda, logo, dan sebagainya.

reka bentuk logo DAN POTRET KARTUN

Logo yang direka bentuk berdasarkan permintaan yang pelanggan mahukan. Contohnya, warna yang dipilih, bentuk, dan sebagainya. Potret kartun perlukan gambar pelanggan untuk dilukis.

pakej blogger dan peniaga online

Pakej blogger adalah seperti reka bentuk blog header, cover foto Facebook, twitter, youtubr channel art, dan sebagainya .

KAD UCAPAN DIGITAL DAN KAD KAHWIN

Reka bentuk kad ucapan hari lahir dan kad kahwin, tertakluk dengan permintaan pelanggan sama ada perlukan potret mahupun tidak.

Portfolio
BIRTHDAY WISHES 

HAPPY BIRTHDAY, MOMMY!

BIRTHDAY WISHES

HAPPY BIRTHDAY, BRO!

BIRTHDAY WISHES

HAPPY BIRTHDAY, BOY!

BIRTHDAY WISHES

HAPPY BIRTHDAY, COUSIN!

BIRTHDAY WISHES

HAPPY BIRTHDAY TO ME!

BIRTHDAY WISHES 

HAPPY BIRTHDAY, GIRL!

THANK YOU WISHES

THANK YOU SO MUCH!

UPDATE SOON

MORE INTERESTING!

VISIT OUR BLOG

HOW TO ANYTHING

Koleksi artikel menarik dalam Bahasa Inggeris. Himpunan artikel berkenaan tip-tip apa sahaja yang bermula dengan "How-To". Antaranya adalah mengenai hubungan, personaliti, berkenaan buku, dan sebagainya .


-HTA.COM-

LAYARI HTA.COM
SOFINAH LAMUDIN

Blog peribadi Sofie Luthor. Beliau menulis pelbagai perkara di blog ini, Antaranya adalah kisah kehidupan, pengalaman, produk, lukisan, Metafizik pernomboran, Islamik, personaliti, psikologi, buku, wayang, dan sebagainya.


-SL.COM-

layaRI SL.COM
silly wonk

Blog mengenai buku, ulasan buku, dan sebagainya. Blog ini menggunakan Bahasa Inggeris .


-SW.COM-

layari sw.com